Σπίτι >

Guizhou Diode & Machining Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Guizhou Diode & Machining Technology Co., Ltd.
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο

Επιχειρησιακός τύπος:

Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Παράγοντας , Εισαγωγέα , Εταιρεία Εμπορίας , Πωλητής

Brands:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αριθ. των υπαλλήλων:

35~50

Έτος που καθιερώνεται:

2009

PC εξαγωγής:

80% - 90%

Εισαγωγή

Δίοδος Guizhou & κατεργασία της Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ επικεφαλής τέταρτο που βρίσκεται στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης jinyang, guiyang πόλη. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στο σχέδιο CAD, τη σχεδίαση και το καθορισμένο σχέδιο κύβων, το ειδικό κρύο σφυρηλατεί τα μέρη, μέρη κατεργασίας, συγκέντρωσης και επεξεργασίας, ακολουθούμε ότι η ποιοτική πολιτική του κόσμου «δίνει το fundamentalconsideration στα ενδιαφέροντα ανθρώπων ′ s, συνεχής καινοτομία, άριστη ποιότητα και γρήγορη υπηρεσία» και επίσης είμαστε το ISO9001: 2000company, οι πελάτες μας έχουν επεκταθεί από την Ασία στην Αμερική και την Ευρώπη.

 
Οι σύγχρονες διοικητικές μέθοδοι Companyuse στο imporve και επεκτείνουν το ablity μας. Εμείς nowown οι ακόλουθες ακριβείς μηχανές -- τα προηγμένα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, γυρίζοντας και αλέθοντας σύνθετη μηχανή (ικανή της στροφής και millingat του ίδιου χρόνου), CNC κρεβατιών ραπίσματος μηχανές τόρνου, εσωτερικές και outsideround λείανση, καλώδιο-κοπή, λέιζερ κόβουν την επιχείρηση μηχανών κ.λπ. έχουν τον υπεργολάβο signeda με το manufactory assioation guiyang ′ s για να χρησιμοποιήσουν το wholepower μας για να συντηρήσουν την παγκόσμια αγορά μας. Τα κύρια προϊόντα μας είναι machinedparts, επεξεργασία μετάλλων φύλλων και μεγάλα και πιό μακροχρόνια γυρίζοντας μέρη μεγέθους.
 
Ήμαστε κύριοι 3 εργοστασίων και η θέση είναι στο zhejiang και guangdong, thefactory στο zhejiang είναι μας που επενδύεται το 2009 για να χτίσει CNC και machinedfactory, που έχουμε 35 εργαζομένους και που υποβάλλουμε αίτηση για ISO9001certification, το εργοστάσιο σε dongguan, που είναι ελεγχόμενος branchcompany μας, κυρίως εστίαση στα μέρη μετάλλων φύλλων fabricaiton, stampingparts, κάμψη, η περικοπή διαμόρφωσης και λέιζερ, τα κύρια προϊόντα μας είναι είδη γραφείων andall μερών επεξεργασίας, καλωσορίζουμε κάθε πελάτη για να μας επισκεφτούμε και να προαγάγουμε από κοινού.
 
Το Mainapplications των προϊόντων και των υπηρεσιών μας περιέλαβε σε: Mechanicindustry, αυτόματη παραγωγή ine, εξοπλισμός τηλεπικοινωνιών, αυτόματος εξειδικευμένος βιομηχανικός εξοπλισμός, κ.λπ. Και είμαστε πολύ σε πολλά είδη υλικών που ταιριάζουν με, τέτοιο asal6061/7075, sus303/304, ESD225/420, derlin, s136h, ss440c, 17-4pH, κεραμική, carbamide κράμα, κρυφοκοιτάζουμε και ούτω καθεξής. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στα thecustomers το ειδικό ταίριασμα, ειδική θερμική επεξεργασία, επένδυση, η επιφάνεια τελειώνει και ούτω καθεξής., π.χ.: Η ακρίβεια edm που ταιριάζει με, cementite, εναζώτωση, κενή θερμική επεξεργασία, έξοχη επεξεργασία χαμηλής θερμοκρασίας, υποβολή σε ανοδική οξείδωση σκληρότητας μαύρη/καθαρίζει, οξείδωση χάλυβα σκούρο μπλε, electro-polishing, electroless επένδυση νικελίου, ασημένια επένδυση, που και ούτω καθεξής.
 
Guizhoudiode και κατεργασία της Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ ο trustable συνεργάτης σας, αυτό isour μεγάλη τιμή για να είναι ο συνέταιρος σας στη χώρα σας.
 
Παρακαλώ κρατήστε πάντα την αφή με την οποιαδήποτε επιχείρηση εργοστασίου μας του DM, σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και ελπίζουμε ότι μπορείτε να είστε ο συνέταιρος μας.
Service
 
1) Ποια είναι η υπηρεσία αναφοράς σας;
Θα σας στείλουμε το επίσημο φύλλο αναφοράς μας μέσα σε 24 ώρες, εάν το μέρος σας είναι ειδικό, εμείς θα σας στείλουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να σας αφήσουμε να ξέρετε το μας ανατροφοδοτούμε, αλλά πάνω από 48 ώρες.
 
2) Μπορείτε να παρέχετε την υπηρεσία δειγμάτων ή πρωτοτύπων;
Ναι, μπορούμε να κάνουμε να επιλέξουμε ή πρωτότυπο για τους πελάτες, για το κόστος εξαρτάται από την κατάσταση μερών, εάν τα μέρη περίπλοκα ή Jig ή εργαλείο ανάγκης που τελειώνει, θα χρεώσουμε κάποιο κόστος, αλλά ακριβώς για το βασικό κόστος
 
3) Πόσο περίπου εσείς ελάχιστη διαταγή;
Η κατεργασία διόδων δεν σταματά ποτέ τη διαταγή επειδή μικρός qty, δεδομένου ότι η αρχή μας είναι να κάνουμε τον πελάτη μας που ικανοποιεί και για να είναι μακρύς συνέταιρος ζωής.
 
4) Παρέχετε την υπηρεσία παράδοσης
Ναι, μπορούμε, εάν εσείς να απαιτήσουμε σας παράσχουμε οι υπηρεσίες παράδοσης, εμείς θα σας αναφέρουμε δαπάνες παράδοσης αυστηρά σύμφωνα με τους όρους παράδοσης.
 
5) Πώς τακτοποιούμε την πληρωμή;
Μπορείτε να μας πληρώσετε από Paypal ή T/T: Τηλεγραφική μεταφορά (μεταφορά καλωδίων) Όροι πληρωμής: TT 30% εκ των προτέρων, ισορροπία 70% ενάντια σε B/L
 
6) Πόσο σύντομα μπορούμε να πάρουμε την αποστολή;
Θα τακτοποιήσουμε την παραγωγή δεδομένου ότι η διαταγή και η πληρωμή επιβεβαιώνονται, θα διαρκέσουμε 15 - 20 ημέρες για να τακτοποιήσουμε την παραγωγή, κρατάμε τη ναυτιλία θα πάρουμε λιγότερο από 7 ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το λιμένα προορισμού.
 
7) Μπορείτε να παρέχετε την επείγουσα υπηρεσία διαταγής;
Ναι, βοηθάμε πολύ πελάτη για να εξετάσουμε τις επείγουσες απαιτήσεις τους, όταν χρειάζεστε αυτήν την υπηρεσία, pls στέλνουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο ryan@diodemfg.com, θα χειριστεί τις απαιτήσεις διαταγής σας, και απάντησε εσείς μέσα σε 24 ώρες.
 
8) Ποια είναι η επείγουσα υπηρεσία διαταγής σας;
Εάν η διαταγή μόνο για την ανάγκη χρονικής εργασίας ημέρας 15 ημέρες τελειώσει, υποσχόμαστε στον πελάτη 7 ημέρες για να είμαστε παράδοση, κατόπιν η διαταγή σας θα τεθεί στην προτεραιότητά μας σε manufactory
 
9) Τι κοστίζεται για την επείγουσα υπηρεσία διαταγής;
Η κατεργασία διόδων ακολουθεί την πολιτική χωρών στους κάθε εργαζομένους μας, όταν παρέχεται η επείγουσα υπηρεσία διαταγής, εμείς χρειάζεται τους εργαζομένους μας στην εργασία στη νύχτα, έτσι θα πληρώσουμε το διπλό μισθό για τους εργαζομένους μας, για τις πρόσθετες δαπάνες, εξαρτάται από τον πελάτη μας και τα προϊόντα, η μεγαλύτερη μέρος της επείγουσας υπηρεσίας για τον παλαιό πελάτη μας είναι ελεύθερα, για γενικά κοστισμένος, θα είμαστε σημάδι επάνω σε 30% για τη συνολική πληρωμή σας, εάν επιλέξετε αυτήν την επείγουσα υπηρεσία διαταγής.
 
10)Εάν δεν πρέπει να κάνω ποτέ επιχειρήσεις με την Κίνα ή διεθνής, η κατεργασία διόδων μπορεί να μας παρέχει τι είδους υπηρεσία, προκειμένου να μας υποστηριχθεί για να είναι ομαλά να αποκτηθεί τι διατάζουμε; ,
Η δίοδος που επεξεργάζεται την τεχνολογία στη μηχανή έχει διευθύνει μια επιχείρηση στη αμερικανική αγορά περισσότερο από 10 έτη, μπορούμε εύκολα να χειριστούμε τις απαιτήσεις ενός πελάτη για την εισαγωγή, μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία όπως κατωτέρω, να τακτοποιήσει την αποστολή από τον πράκτορά μας.
History

 

Για την προηγούμενη δεκαετία, η ΠΡΟΣΦΟΡΑ που ταιριάζει με το ΕΠΕ έχει βγάλει τα τμήματα και τις φόρμες μηχανών υψηλής ακρίβειας για τους πελάτες όλοι πέρα από τον κόσμο. Στην άνθιση, ειδικευόμαστε στον ανεφοδιασμό componentry στον πλαστικό, υδραυλικός, γεωργικός, γαλακτοκομικός, τις βιομηχανίες κατασκευής και εφαρμοσμένης μηχανικής. Πλήρως εξοπλισμένες με τους περίπλοκους CNC τόρνους, CNC οι μηχανές άλεσης, η επιφάνεια και οι κυλινδρικοί μύλοι και το καλώδιο ακρίβειας κόβουν τις μηχανές. 

Our Team

 

 Η άνθιση έχει μια ιδιαίτερα καταρτισμένη και πεπειραμένη ομάδα των υπαλλήλων που είναι δεσμευμένοι στην έγκαιρη παράδοση υψηλού - ποιοτικά μέρη στην ανταγωνιστική τιμολόγηση. Από το ενιαίο πρωτότυπο στην παραγωγή όγκου, η άνθιση είναι βέβαια στην παροχή όλων για να συναντήσει CNC σας την ακρίβεια επεξεργαμένος τις απαιτήσεις στη μηχανή.

 Το ρητό της άνθισης είναι να μην παρασχεθεί τίποτα αλλά η καλύτερες ποιότητα και η υπηρεσία για να κάνουν τον πελάτη μας και οι ίδιοι ανθίζουν.
Άνθιση σήμερα, έρευνα τώρα! Θα αποκριθούμε εσείς μέσα σε 24 ώρες επάνω στην παραλαβή των σχεδίων και των δειγμάτων σας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας CNC Μέρη Μηχανουργεία Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2011-2023 cnc-machiningparts.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.