NEWS
Σπίτι > News > Company news about Κατεργασία της πρόσβασης υπηρεσιών στο DM
EVENTS
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επαφή τώρα

Κατεργασία της πρόσβασης υπηρεσιών στο DM

2019-05-23

Latest company news about Κατεργασία της πρόσβασης υπηρεσιών στο DM

1) Ποια είναι η υπηρεσία αναφοράς σας;
Θα σας στείλουμε το επίσημο φύλλο αναφοράς μας μέσα σε 24 ώρες, εάν το μέρος σας είναι ειδικό, εμείς θα σας στείλουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να σας αφήσουμε να ξέρετε το μας ανατροφοδοτούμε, αλλά πάνω από 48 ώρες.

2) Μπορείτε να παρέχετε την υπηρεσία δειγμάτων ή πρωτοτύπων;
Ναι, μπορούμε να κάνουμε να επιλέξουμε ή πρωτότυπο για τους πελάτες, για το κόστος εξαρτάται από την κατάσταση μερών, εάν τα μέρη περίπλοκα ή Jig ή εργαλείο ανάγκης που τελειώνει, θα χρεώσουμε κάποιο κόστος, αλλά ακριβώς για το βασικό κόστος

3) Πόσο περίπου εσείς ελάχιστη διαταγή;
Η κατεργασία διόδων δεν σταματά ποτέ τη διαταγή επειδή μικρός qty, δεδομένου ότι η αρχή μας είναι να κάνουμε τον πελάτη μας που ικανοποιεί και για να είναι μακρύς συνέταιρος ζωής.

4) Παρέχετε την υπηρεσία παράδοσης
Ναι, μπορούμε, εάν εσείς να απαιτήσουμε σας παράσχουμε οι υπηρεσίες παράδοσης, εμείς θα σας αναφέρουμε δαπάνες παράδοσης αυστηρά σύμφωνα με τους όρους παράδοσης. Έχουμε τις καλές σχέσεις με τις ναυτιλιακές εταιρίες. Στέλνουμε συνήθως τα προϊόντα θαλασσίως μέσω των πρακτόρων μας μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα σε οποιαδήποτε σημεία προορισμού του κόσμου.

5) Πώς τακτοποιούμε την πληρωμή;
Ο περισσότερος αμερικανικός πελάτης θα επιθυμούσε να χρησιμοποιήσει Paypal για να μας πληρώσει, θα επιθυμούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό για την πληρωμή, δεδομένου ότι είναι εύκολο για σας, αλλά πρέπει να μοιραστούμε τη δαπάνη 2% Paypal.
Εν τω μεταξύ, ελπίζουμε επίσης ότι μπορείτε να μας πληρώσετε από T/T: Τηλεγραφική μεταφορά (μεταφορά καλωδίων) L/C άμεσα: Επιστολή της πίστωσης.
Όροι πληρωμής: TT 30% εκ των προτέρων, ισορροπία 70% ενάντια σε B/L

6) Πόσο σύντομα μπορούμε να πάρουμε την αποστολή;
Θα τακτοποιήσουμε την παραγωγή δεδομένου ότι η διαταγή και η πληρωμή επιβεβαιώνονται, θα διαρκέσουμε 15 - 20 ημέρες για να τακτοποιήσουμε την παραγωγή, κρατάμε τη ναυτιλία θα πάρουμε λιγότερο από 7 ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το λιμένα προορισμού.

7) Μπορείτε να παρέχετε την επείγουσα υπηρεσία διαταγής;
Ναι, βοηθάμε πολύ πελάτη για να εξετάσουμε τις επείγουσες απαιτήσεις τους, όταν χρειάζεστε αυτήν την υπηρεσία, pls στέλνουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο ryan@diodemfg.com, θα χειριστεί τις απαιτήσεις διαταγής σας, και απάντησε εσείς μέσα σε 24 ώρες.

8) Ποια είναι η επείγουσα υπηρεσία διαταγής σας;
Εάν η διαταγή μόνο για την ανάγκη χρονικής εργασίας ημέρας 15 ημέρες τελειώσει, υποσχόμαστε στον πελάτη 7 ημέρες για να είμαστε παράδοση, κατόπιν η διαταγή σας θα τεθεί στην προτεραιότητά μας σε manufactory

9) Τι κοστίζεται για την επείγουσα υπηρεσία διαταγής;
Η κατεργασία διόδων ακολουθεί την πολιτική χωρών στους κάθε εργαζομένους μας, όταν παρέχεται η επείγουσα υπηρεσία διαταγής, εμείς χρειάζεται τους εργαζομένους μας στην εργασία στη νύχτα, έτσι θα πληρώσουμε το διπλό μισθό για τους εργαζομένους μας, για τις πρόσθετες δαπάνες, εξαρτάται από τον πελάτη μας και τα προϊόντα, η μεγαλύτερη μέρος της επείγουσας υπηρεσίας για τον παλαιό πελάτη μας είναι ελεύθερα, για γενικά κοστισμένος, θα είμαστε σημάδι επάνω σε 30% για τη συνολική πληρωμή σας, εάν επιλέξετε αυτήν την επείγουσα υπηρεσία διαταγής.

10) Πώς να τακτοποιήσει τη στέλνοντας ασφάλεια;
Μπορούμε να τακτοποιήσουμε τη στέλνοντας ασφάλεια για σας. Η ασφάλεια για τη μεταφορά και την εγκατάσταση συστήνεται ιδιαίτερα.

11) Όροι εξουσιοδότησης
Η περίοδος εξουσιοδότησης σε όλα τα μέρη είναι 2000 ώρες ή 12 μήνες. Τα μέρη θα επισκευαστούν ή θα αντικατασταθούν το θέμα στη δίκαια ένδυση & το δάκρυ και σωστή χρήση για τον προοριζόμενο σκοπό τους.

12) Πώς να τοποθετήσει μια διαταγή;
Δεδομένου ότι τα DM χρησιμοποιούν πολύ σύστημα για να υποστηρίξουν την εργασία, έτσι χρειαζόμαστε πλήρως τις πληροφορίες σας συμπεριλαμβανομένου του ονόματος επιχείρησής σας, τηλεφωνάμε σε όχι, το πρόσωπο επαφών, και την επίσημη διαταγή σας, pls στείλετε τη διαταγή σας στο ryan@diodemfg.com ή το celine@diodemfg.com, μπορούμε να την χειριστούμε
Ο αμερικανικός πελάτης θα χρειαστεί να παρέχει IRS#, EIN #, SSN# όχι, δεδομένου ότι η αμερικανική νέα τελωνειακή πολιτική μας χρειάζεται για να κάνει την εφαρμογή ISF πριν από την αποστολή.

13) Εάν δεν πρέπει να κάνω ποτέ επιχειρήσεις με την Κίνα ή διεθνής, η κατεργασία διόδων μπορεί να μας παρέχει τι είδους υπηρεσία, προκειμένου να μας υποστηριχθεί για να είναι ομαλά να αποκτηθεί τι διατάζουμε; ,
Η δίοδος που επεξεργάζεται την τεχνολογία στη μηχανή έχει διευθύνει μια επιχείρηση στη αμερικανική αγορά περισσότερο από 10 έτη, μπορούμε εύκολα να χειριστούμε τις απαιτήσεις ενός πελάτη για την εισαγωγή, μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία όπως κατωτέρω, να τακτοποιήσει την αποστολή από τον πράκτορά μας

 
 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας CNC Μέρη Μηχανουργεία Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2011-2023 cnc-machiningparts.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.