Σπίτι > Products > Armature μηχανών τυπωμένων υλών >
CNC υψηλής ακρίβειας μετάλλων μέρη μηχανών τόρνου για τον ανελκυστήρα

CNC υψηλής ακρίβειας μετάλλων μέρη μηχανών τόρνου για τον ανελκυστήρα

Αλουμινίου Die Casting

αλουμινίου Τορνευμένα

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

BlDD

Πιστοποίηση:

ISO

Εφαρμογή:

Υλικό|Ιατρικός εξοπλισμός|Φέροντα μέρη|μέρη αυτοκινήτου

Χαρακτηριστικό:

Υψηλή ακρίβεια|CNC|NC

Υλικό:

χαλκός|σίδηρος|Ανοξείδωτο|χάλυβας άνθρακα|αλουμίνιο|ορείχαλκος|χαλκός

όνομα:

Μέρη μηχανών CNC Τόρνος

διαδικασία:

CNC κατεργασία|στροφή|άλεση|σφυρηλατημένο κομμάτι

Υπηρεσία:

Προσαρμογή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
διαπραγμάτευση
Τιμή
Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες
Σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Χρόνος παράδοσης
7-15 ημερών
Όροι πληρωμής
T/T, L/C, Paypal
Περιγραφή προϊόντων

 

 

CNC υψηλής ακρίβειας μετάλλων μέρη μηχανών τόρνου για τον ανελκυστήρα

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

1. CNC κατεργασία

2. Υλικό. Όλκιμος χυτοσίδηρος ή χυτοχάλυβας

3.Tolerance 0.01mm

4. Πιστοποιητικό: ISO9001

5. Ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο

6. Συνολική ικανοποίηση πελατών

 

 

Περιγραφή:

 

Είμαστε μια επαγγελματική επιχείρηση της ακρίβειας CNC που επεξεργάζεται στη μηχανή, που γυρίζει, που αλέθει, εργαλείο, σύνδεσμος σφυρηλατημένων κομματιών και υλικού. Η παραγωγή μας μπορεί να γίνει ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο των πελατών. Η πολύ σφιχτή ανοχή μπορεί να ελεγχθεί για να καλύψει την απαίτηση των πελατών. Όλα τα μέρη κατασκευάζονται κάτω από την πιστοποίηση του ISO 9001 και με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Οι εξοπλισμοί μας εισάγονται συνήθως από την Ιαπωνία. Πολλοί εξειδικευμένοι εργάτες, οι μηχανικοί και διάφοροι ποιοτικοί επιθεωρητές με τον προηγμένο εξοπλισμό που σιγουρεύονται τις παραγωγές μας παρέδωσαν με υψηλό - ποιότητα και παραγωγή μας μια επαγγελματική επιχείρηση σε αυτήν την βιομηχανία.

Μια σειρά sheave σχοινιών φιαγμένη από όλκιμο χυτοσίδηρο ή φαιό σίδηρο, με την καλή ποιότητα, υψηλής αντοχής, που επεξεργάζεται στη μηχανή ακριβώς

 

 

Εφαρμογές:

 

Χρησιμοποιημένος για όλα τα είδη ανελκυστήρων, τα σύνολα ένωσης τροχαλίας σχοινιών καλωδίων στον ανελκυστήρα και τα κινούμενη αντικείμενα ή τη δύναμη μεταφοράς.

 

 

Πλεονέκτημα επιχείρησης:

 

Είμαστε μια επαγγελματική επιχείρηση της ακρίβειας CNC που επεξεργάζεται στη μηχανή, που γυρίζει, που αλέθει, εργαλείο, σύνδεσμος σφυρηλατημένων κομματιών και υλικού. Μπορούμε να επεξεργαστούμε το χάλυβα άνθρακα, ανοξείδωτο, κράμα ανοξείδωτου, αλουμίνιο, ορείχαλκος, χαλκός, χαλκός, κράμα χάλυβα, άλλος τύπος υλικών. Εκείνοι που επεξεργάζονται τα μέρη που χρησιμοποιούνται στη μηχανή ευρέως στο υλικό, την ηλεκτρονική, το ιατρικό εξοπλισμό, τα μέρη αυτοκινήτου, τα αυτοκίνητα και πολλές μέρος μηχανημάτων, φέρουσες μέρη και βαλβίδες, αλυσίδες, σύνδεση, άξονας, φλάντζα, και ούτω καθεξής. Η παραγωγή μας μπορεί να γίνει ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο των πελατών. Η πολύ σφιχτή ανοχή μπορεί να ελεγχθεί για να καλύψει την απαίτηση των πελατών. Όλα τα μέρη κατασκευάζονται κάτω από την πιστοποίηση του ISO 9001 και με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Οι εξοπλισμοί μας εισάγονται συνήθως από μηχανικούς Japan.5 και 5 ποιοτικούς επιθεωρητές με τον προηγμένο εξοπλισμό που σιγουρεύεται τις παραγωγές μας που παραδίδονται με υψηλό - ποιότητα και που κάνει μας μια επαγγελματική επιχείρηση σε αυτήν την βιομηχανία.

 

 

Προδιαγραφές:

 

Σύμφωνα με το σχεδιασμό από τον αγοραστή.

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Καλύτερη τιμή καλής ποιότητας και η άριστη δυνατότητα παραγωγής

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας CNC Μέρη Μηχανουργεία Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2011-2023 cnc-machiningparts.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.