Σπίτι > Products > CNC Μέρη φρεζαρίσματος >
CNC Taitinium τραχύτητα Ra0.4a μερών άλεσης/CNC ιατρικά μέρη

CNC Taitinium τραχύτητα Ra0.4a μερών άλεσης/CNC ιατρικά μέρη

CNC Λευκασμένο Μέρη

CNC άλεσμα μηχάνημα τμήματα

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

CNC AL Medi Part

Πιστοποίηση:

ISO9000/ROSH

Αριθμό μοντέλου:

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Υλικό:
Taitinium
διαδικασία:
CNC κέντρο κατεργασίας
Ακρίβεια:
0.01mm
Επιφάνεια τραχιά:
RA 0.4a
Torelance:
+/--0.005mm
Μέγεθος:
152. 00* 14.00 * 5.20 χιλ.
Λειότητα:
0.005mm
Τύπος υπηρεσίας:
Κατάλληλος & cOem
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
100PCS
Τιμή
from USD0.10 per pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες
Εσωτερική συσκευασία: Τυποποιημένη, εξωτερική συσκευασία: κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης
από 7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής
L/C, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς
100.000 τμχ ανά μήνα
Περιγραφή προϊόντων

CNC μέρη άλεσης για την ιατρική υψηλή ακρίβεια Taitinium, τραχύτητα Ra0.4a

Προδιαγραφές:

Τεχνική παράμετρος για CNC τα μέρη άλεσης για την ιατρική υψηλή ακρίβεια Taitinium, τραχύτητα Ra0.4a

Μήκος Χ πλάτος Χ υψηλό

5X5 X5 χιλ. ~ 500X500X500mm

Ανοχές

+/- 0.005mm

Υλική χρήση

Taitinium, αλουμίνιο, χαλκός, ορείχαλκος, ανοξείδωτο

Επεξεργασία

CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο

Επεξεργασία επιφάνειας

Γαλβανισμένος, electro-plating, επίστρωμα μετατροπής, επένδυση ψευδάργυρου, ή επιχρωμίωση διαθέσιμοι

Τραχύτητα επιφάνειας

Ra0.4a

Run-out

0.005mm

Λειότητα

0.005mm

Κάθετος

0.005mm

Cylindricity

0.005mm

Περιγραφή:

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Συνολικός προμηθευτής λύσης

Η στρατηγική νίκης μας

 • Τοπ ποιότητα
 • Ανταγωνιστική τιμή
 • Εγκαίρως παράδοση
 • Εξυπηρέτηση πελατών τελειότητας
 • Η υπηρεσία παρέχει την έναρξη από την υλική πρόσβαση, σχέδιο προϊόντων και τελειωμένος - αποστολή προϊόντων, συμπεριλαμβάνουσα διαχείριση αλυσιδών εφοδιασμού (ODM/OEM).
 • Παροχή της προστιθεμένης αξίας μηχανικής υπηρεσίας.
 • Βοηθώντας σας από το υλικό που επιλέγει, δοκιμή δομών, διαδικασία, μέχρι τη ρύθμιση τελειωμένων αγαθών.
 • Μιας στάσης συνήθεια που επεξεργάζεται τις υπηρεσίες στη μηχανή.

Ακρίβεια Hantech-- Ο αξιόπιστος προμηθευτής μερών ακρίβειάς σας

Η ομάδα ακρίβειας HanTech έχει δημιουργηθεί από το 2007, είμαστε μια επαγγελματική παροχή προσαρμόζουμε και υψηλή ακρίβεια επεξεργαμένος τα μέρη στη μηχανή.

Με την εμπειρία ετών στην κατασκευή και τη συντήρηση CNC που επεξεργάζεται τα μέρη στη μηχανή, προσαρμόστε ή κατάλληλα μέρη κατεργασίας, ακρίβεια CNC που επεξεργάζεται την υπηρεσία και τα μέρη ρίψεων κύβων. Έχουμε καθιερώσει μια υψηλή φήμη για υψηλό μας - ποιότητα καθώς επίσης και η υπηρεσία μας. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες μιας τις συνολικές λύσης για τους πελάτες μας, που αρχίζουν από το σχέδιο προϊόντων, υλική πρόσβαση τελειωμένος - προϊόντα. Η ακρίβεια HanTech θα λειτουργήσει μαζί με τον πελάτη μας που η συνεχής μείωση δαπανών έρευνας και εκπληρώνει επίσης τη σφιχτή χρονική ανοχή τους. Ο θεμελιώδης σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε τη ικανοποίηση πελατών μας με την παροχή του πρώτης τάξεως ελέγχου διαχείρισης του προγράμματος και των problem-free προϊόντων.

Διαδικασία

Άξονας

Ικανότητα

 • CNC άλεση
 • CNC άλεση
 • CNC άλεση-στροφή
 • Κατεργασία συνήθειας

άξονας 3 στη μηχανή 4 άξονα

Ακρίβεια των τρυπών: 0.005mm,
Ακρίβεια της διάστασης: 0.005mm,
Ακρίβεια της κεντρικής απόστασης: 0.01mm

Γιατί επιλέξτε την ακρίβεια HanTech;

1. Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος
Η ακρίβεια HanTech ήταν CNC στην επιχείρηση λειτουργίας κατεργασίας για σχεδόν 10 έτη, έχουμε εκπαιδευθεί και ικανός για να παρέχουμε υψηλό - ποιότητα και σφιχτή ακρίβεια ανοχής επεξεργαμένος την υπηρεσία μερών στη μηχανή για τους παγκόσμιους πελάτες. Είναι η υποχρέωσή μας να παραδώσουμε τα problem-free προϊόντα και εγκαίρως την παράδοση. Καταλαβαίνουμε την απαίτηση για την ποιότητα και την ακρίβεια σε η καθεμία πρόγραμμα και μέρη. Η ακρίβεια HanTech θα μεταχειριστεί σοβαρά για τα σχέδια του πελάτη μας και εμμένει στους βιομηχανικά τυποποιημένους αυστηρά στην κατεργασία ακρίβειάς μας.

2. Αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση του προγράμματος

Ένα επιτυχές πρόγραμμα θα εξαρτηθεί από μια καλή διοικητική έννοια. Όλο αυτό περιλαμβάνει αποτελεσματικό του σχεδιασμού της ροής της δουλειάς, καλή επικοινωνία εσωτερικά και επίσης με τον πελάτη και τον καλό έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής.
Διορίσαμε μηχανικούς ενός τους πεπειραμένους προγράμματος στον πελάτη από αρχικό για να τελειώσουμε μέχρι τη μαζική παραγωγή. Για κάθε ένα από τα προγράμματα, θα αναθεωρήσουμε το εξ ολοκλήρου πρόγραμμα που αρχίζει από το στάδιο σχεδίου και θα βγούμε με το λεπτομερές σχέδιο DFM (σχέδιο για την κατασκευή) και θα υπολογίσουμε επίσης το πρόγραμμα προόδου. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, ο μηχανικός προγράμματός μας θα ακολουθήσει προσωπικά για να εξασφαλίσει το πρόγραμμα που εκτελείται ομαλά και μπορείτε ικανός να πάρετε τις αναλυτικές πληροφορίες για την πρόοδο κάθε ένα από τα μέρη. Αυτό είναι το σημείο κλειδί ότι είμαστε υιοθετούμε, διαφάνεια της διαχείρισης του προγράμματος και γρήγορη απάντηση στον πελάτη μας. Θα παράσχουμε την έκθεση που είναι οι πληροφορίες λεπτομέρειας σχετικά με την πρόοδο του προγράμματος κατά διαστήματα ή κατά παράκληση του πελάτη.

Εξυπηρέτηση πελατών:

Στην ακρίβεια HanTech, είμαστε δεσμευμένοι να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις από τον πελάτη μας. Η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι βασισμένη στην αποτελεσματικότητα της διπλής κατεύθυνσης επικοινωνίας και μια ποιοτική υπηρεσία στον πελάτη μας είναι επίσης ο ευρύς στόχος επιχείρησης. Εκτιμούμε τον πελάτη μας ανατροφοδοτούμε που πιστεύουμε ότι οι πελάτες έχουν την πολύτιμη άποψη που μοιράζεται με μας.

Προκειμένου να υπάρξει μια αποτελεσματική συνεργασία με τους πελάτες μας, εξασφαλίζουμε ότι οι ίδιοι ότι είμαστε προσιτοί σε τους πριν από, κατά τη διάρκεια και μετά από το πρόγραμμα ολοκληρώνεται. Υποσχόμαστε μια στενή εργασιακή σχέση με τον πελάτη μας έτσι ώστε οι πελάτες μας μπορούν εύκολα να μοιραστούν με μας οποιωνδήποτε ανησυχιών ή ερωτήσεων που έχουν. Συν τοις άλλοις, τονίζουμε επίσης εσωτερικά στην επικοινωνία μας, η οποία είναι εξίσου σημασία στον πελάτη μας και αυτό είναι έθεσε επίσης ως ένας από τους στόχους υπηρεσιών μας. Μια αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού που συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα και του πελάτη μας είναι κρίσιμη και είναι επίσης η πρόκλησή μας για να συναντήσει το πρόγραμμα μπροστά και προσδοκώντας οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί και να το λύσει! Από το πρωτότυπο, το σχέδιο, τη συνέλευση, καθώς επίσης και τις πληροφορίες που μοιράζονται με τον πελάτη, παρέχουμε μια συνολική λύση για τον πελάτη μας.

Υπηρεσία

Η ακρίβεια HanTech μπορεί να παρέχει τη μιας στάσης ακρίβεια επεξεργαμένος την υπηρεσία στη μηχανή στους πελάτες μας. Επεξεργασμένα στη μηχανή τα ακρίβεια μέρη μας χρησιμοποιούνται συνήθως στον τομέα όπως το αυτοκίνητο, σύστημα αυτοματοποίησης, τα ειδικής χρήσης μηχανήματα, το ιατρικό εξοπλισμό, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, το ρευστό έλεγχο, την ανάβοντας βιομηχανία, την οπτική βιομηχανία, την πρότυπη κατασκευή, κ.λπ.

Η ακρίβεια HanTech παρέχει ένα ευρύ φάσμα της κατεργασίας της υπηρεσίας χρησιμοποιώντας τους προηγμένους εξοπλισμούς και την πιό πρόσφατη τεχνολογία συμπεριλαμβανομένου:
CNC υπηρεσία άλεσης
CNC γυρίζοντας υπηρεσία
CNC άλεση και να γίνει πολλαπλάσιος
Μηχανικό σχέδιο μερών
Λείανση ακρίβειας
Στροφή αυτόματος-τόρνευσης
Ρίψη κύβων

Υλικός εμείς που επεξεργαζόμαστε στη μηχανή συνήθως:
Μέταλλο: Ανοξείδωτο, αλουμίνιο, ορείχαλκος, χαλκός, χαλκός, χάλυβας, κ.λπ.
Πλαστικό: POM, ABS, PTFE, PC, PP, νάυλον, Teflon.PVC, ακρυλικός, ακετάλη, κ.λπ.

Η επεξεργασία επιφάνειας μπορούμε να κάνουμε:
Υποβολή σε ανοδική οξείδωση
Θερμική επεξεργασία
Χημικό επίστρωμα μετατροπής
Επίστρωση (ο ψευδάργυρος, νικέλιο, χρυσός, ασήμι, χρώμιο, οξειδώνει, κ.λπ.)

Ποιότητα

Η ακρίβεια HanTech μεταχειρίζεται πάντα την ποιότητα είναι η σημαντικότερη για την κατασκευή. Για να εξασφαλίσουν υψηλό - ποιότητα των επεξεργασμένων στη μηχανή μερών μας, έχουμε απαριθμήσει το ποιοτικό σύστημα ελέγχου και έχουμε εξοπλίσει με τα περισσότερα από τα όργανα μέτρησης.

Από εισερχόμενες της πρώτης ύλης τελειωμένος - αποστολή προϊόντων, θα εξασφαλίσουμε ότι κάθε βήμα συναντιέται στις απαιτήσεις του πελάτη. Όλα τα προϊόντα θα περάσουν από τα κάτωθι 4 βήματα να ολοκληρώσουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής:

 • Επιθεώρηση πρώτης ύλης
 • Στην επιθεώρηση επεξεργασίας
 • Τελική επιθεώρηση
 • Εξερχόμενη επιθεώρηση

Είμαστε πρακτική ISO9001: το ποιοτικό σύστημα ελέγχου του 2008 και TS16949 στο εσωτερικό και αυτά τα όργανα μέτρησης είναι να εξασφαλιστούν problem-free προϊόντα.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας CNC Μέρη Μηχανουργεία Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2011-2023 cnc-machiningparts.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.